Se där ja :)

Nu är jag hemma :) Kom hem igår och var så trött på allt att jag bara ville lägga mig ner och sova bort allt. Men det gick inte för jag hade barndansen. Tre timmar dans med en skadad fot, inte skönt precis. Men nu är foten lindad för det skulle tydligen göra saken bättre enligt sjukvårdsupplysningen. Och lite bättre blev det väl. Det va ett skönt stöd när jag sov iaf.

Har jag sagt att jag fick Ben and Jerry's glass av Anton när vi var på Liseberg? :)



Phis Food, Cookie Dough och en till som jag inte kommer ihåg va den heter :)

Idag ska jag till Anton igen. Jag hoppas jag tycker det är roligare denna helgen, annars åker jag hem tidigare. Förra helgen stannade jag fast jag igentligen ville åka hem. Det va en hemsk känsla, jag brukar ju alltid ha så kul och aldrig vilja åka hem.

Men hur kul är det att ens kompisar nästan alltid är påverkade av nåt? Aldrig helt nyktra.

Förlåt.

Förlåt mig, jag vet att jag är seg på att uppdatera men jag är inte hemma än. Kommer hem imorgon (tror jag). Antagligen sent så uppdatering blir nog på onsdag..

Trevlig helg förövrigt med Anton, Pontus, Jeanette, Hedvall och Biffen. Plus lite mer folk som va med på sina hörn ^^

Vilken sötnos :)

Var hos min storebror i Skara i söndags. Dom har fått ett tillskott till familjen, lilla Daphne :) Sen plockade jag och pappa självklart upp lite info om datorer och bästa alternativen för film ^^



Sen har jag varit med Anton i helgen oxå :)
I lördags var det fest hos Mimmi. Jag åkte dit med Sabina och Jeanette och Anton åkte med Hedvall :)
Det roligaste va nog i söndags för Anton va på kalas i Ardala och jag va ju i Skara och när vi kom hem till Anton igen så säger båda: "Jag såg Jeanettes bil i Jung". Så vi hade båda tänkt passa på att spana in var Jeanette bor :P



Godisgalna Jeanette :)



Mimmi och David :)



Jeanette, Anton och Mimmi :)



Sofie :)



Men Sabina! Inte peta näsan :P


Oj, vad tiden går..

Igår kväll slog det mig, precis när datorn var avstäng. Jag har glömt att blogga! :O

Så då gör vi det nu :) Min morgon har precis börjat om man bortser från att jag va uppe runt 10.00 och svarade i telefon; "Ja, hej! Vi söker han eller hon i hushållet som har hand om den fasta telefonin". Och jag svarar precis som hela förra veckan; "Dom jobbar". Seriöst? Vem tror att man kan få tag på någon 10.00 på f.m? Visst det finns väl folk hemma men 70% jobbar faktiskt den tiden. Sen att dom aldrig fattar utan fortsätter ringa samma tid. Dumma människor på Tele 2.

Fick precis två sms som båda sa samma sak "Vad ska du göra idag?". Ja gott folk, jag ska inte göra speciellt mkt. Laga mat åt pappa är väl det enda som är planerat. Och söka jobb så klart. Igår sökte jag jobb på Scan och gjorde en intresseanmäla till McDonalds. Och på fredak SKA jag in på Willys, har glömt bort det flera gånger nu.

Aja.. Så är det att vara arbetslös ^^

Energisparare? Nja..

Snart spelas de ljuva tonerna från The Sims 2. Japp, ni hörde rätt. Angelica har installerat The Sims 2 igen :P Man måste ju ha nåt att göra på dagarna och vad är inte ett bättre tidsfördriv än Sims. Jag minns första gången jag installerade det, då satt jag 8 timmar i sträck men det kändes som 2.

Datorn har uppgraderats med en extra fläckt. En bordsfläckt som blåser rakt på datorn :P Min dator har nämligen en tendens att bli för varm och stänga av sig.
I detta hus gillar vi att förbruka ström :P Just nu sitter jag vid min dator, Robin testar (tro det eller ej) The Sims 3 på sin dator och pappa kollar på film på datorn i köket. Och mamma, ja hon grejar i köket och kollar på tv samtidigt. Tror det va den där dokumentären om hon som fick åttlingar. Så vi gillar verkligen ström i denna familjen. Och datorer, det finns fler datorer i huset än personer. Så vi ligger risigt till när datorerna ska ta över världen :P

Nej, nu ska jag ta och installera Nattliv (enbart Sims 2 va lite trist).