Kallt som satan!

Usch va kallt det är! Nog för att det är mysigt med snö men det behöver väl inte vara 10 minus ute för det? Det räcker väl med 1 eller 2 minus. Eller 0 så det går att göra snöbollar :)

Tjejmiddag igår med julklappsbyte. Jag fick en bok med 500 recept på olika saker med choklad som man kan göra. "500 chokladfrestelser" hette den om man ska va exakt.

Mer än så hade jag inte att säga just nu :P

Decemberkyla

Usch va det börjar bli kallt ute. Sena nätter ute i Vara börjar bli allt kallare och kallare. Vantar och mössa är det som gäller. Och vinterdäck på bilen. En rolig sak är att man på kvällarna kan höra hur det sladdas och körs i Vara. Det tycker jag om. Synd bara att jag inte själv kan konsten att få sladd på bilen.

Kom igår hem från en trevlig helg hos Anton. Den innehöll lan, fest hos Nicky och en utebliven fest i Främmestad/Grästorp. Men bilresan var lika kul den. Söndagen var popcorn och film medans måndagen innehöll bilträff på Ica-parkeringen. Svensson har ju skaffat sig en ny bil och med på parkeringen fanns även Robin, Martina, Hannes, Hedvall, Casso och jag med respektive bilar. Sen var ju även Biffen, Anton, Emil, Johan, Tim, Nicky, Linus, Denny och Martinas lilla vovve :)
Det blev nästan en liten återblick från sommaren då man alltid brukar stöta på massa bilar på torget. Jag tror jag och Sabina kom fram till att en kväll var det 15 bilar som stod på rad och det va folk överallt :)

I helgen blir det Stockholm med mamma, moster, mosterkusin, kusin och syssling. Elin och Josephine ska se Idol-finalen. Jag vet inte riktigt vad vi andra ska göra än men :P