Snark!

Okej, klockan är strax efter nio men det känns som den är typ sju. Shit va trött jag är.. Jag sitter här och hittrar på datastolen. Det är inte varmt i mitt rum på morgonen. Jag skulle stannat under täcket. Eller så får jag se till att komma in i duschen nån gång för där är det varmt.

Ps. Borås bilderna kommer itne för dom är hos Anton :P

Tips :)

Jag har ett litet tips så här i förskylningtiderna.
Det pratas ju mkt om miljön och att man ska vara sparsam med tillgångarna. Så för alla er som snyter er flera gånger om dagen. Om ni har möjlighet, snyt er i handen vid handfatet och skölj sedan av snuvan från handen. På det viset går det inte åt en massa papper hela tiden och samtidigt kan man ritigt tvätta rent näsan och slippa känslan av att snuvan sitter kvar.

Kanske inte världens mysigaste men värre saker har man väl gjort? ^^

38,4

38,4 det va vad febertermometern visade när jag kom hem från barndansen idag. Kul, inte konstigt allt var så jobbigt. Och imorgon ska jag jobba oxå. Jag kommer dö. Det kanske är så mamma planerar att bli av med mig. Istället för att jag får jobb och flyttar hemifrån. Nej, nu var jag elak. Det är ju bara så att hon tänker på min ekonomi först och främst och min hälsa i andra hand. Usch! Jag vill verkligen inte jobba. Jag vill bara åka till Anton och få sällskap av en annan sjukling. Så vi kan tycka synd om oss själva tillsammans. Det vore trevligt.

Nej, nu ska jag snyta mig, borsta tänderna och gå och lägga mig.

God morgon!

Här kommer ett litet snabbt inlägg.
Har precis gått upp. Fick veta att min dator ska lämnas in på Elgiganten idag. Trevligt. Tur att man har en extern hårddisk för alla filer på datorn. Vore inte så trevligt om dom försvann :P

Uppdaterar lite senare med bilder från helgen i Borås :)