Söndagsfilmer ^^



Utanför McDonalds i Lidköping ^^
Simon ska krossa en glasflaska mot Dennys armé-hjälm.




Anton mosar en burk mot pannan ^^




På torget i Lidköping ^^

Lite godsaker som jag avnjutigt det senaste



Maräng Swiss på Antons födelsedag, med en bit kladdkaka till :)



Nacho-tallrik på Backstage Rockbar :)

Ja du :P

Det blev ingen crusing i Falköping :P Bilen ville inte så långt xD
Men nu går den fint, för tillfället iaf :P Vi ska ströga lite smått idag ^^

Crusing i Falköping!

Ikväll blir det crusing i Falköping :)

Vi ställer på Antons 240 och åker i den :)

Alla som ska med från Vara möts på torget i Vara runt 20.00 :D

Regnet det bara öser ner.

Usch så det regnar idag. Man blir ju blöt bara man sticker näsan ut genom dörren.

Jag är hos Anton med Denny. Vi har varit hos Peter en sväng och Antons lillasyster Elin var med. Hon brukar alltd fråga om hon får åka med så idag lånade vi Antons mammas bil så hon kunde följa med. Det var kul, hon är en sån glad liten tjej och lätt att ha med.
Anton och Denny grejar med 240:in och jag tittar mest på :P Det gör väl Anton oxå men han hjälper till så gott han kan. Vi hoppas att den ska bli klar och gå som den ska så vi kan ta den till Vallåkra :)

Imorgon ska jag och Anton till hans gamla mormor i Ulricehamn(?). Hon blev så glad när han ringde och sa att vi skulle komma :)

Jag var på kusten en sväng mellan tisdag och onsdag eftersom min äldsta syster var där med sin familj. Vi gick till Väjerns Pizzeria och åt allihopa. Kenneth, Ann-Sofie, Josephine, Elin och Tobias var oxå med. Och Robin och Sara så klart :P Så vi var ett helt gäng som åt :)

Kan det bli lite sol nu?

Fallens!

Ikväll blir det Fallens, igen xD Va där igår med Emma som jobbade på Backstage mellan 22 - 02 som dealer vid Black Jack borden. Det va kul :) Vi var hemma halv 5 på morgonen :P Idag blir det Fallens med Jimmy, Simon, Sofie och Anton tror jag :) Sen tror jag Kelly skulle vara i Thn ikväll oxå :) Det kommer nog bli en kul kväll idag oxå :)



Grattis kusin Therese på 21-års dagen :)

Förlåt!

Förlåt för att det blir så dåligt bloggat just nu men jag är aldrig hemma så jag hinner inte.

Just nu är jag bara hemma en snabb vända för att sedan dra vidare.
Har varit hos Anton med Denny hela veckan och nu ska jag till Emma i Thn eftersom det är Fallens i helgen :)

Så vill ni träffa mig så finns jag i stan, troligtvis på Backstage eller Butlers ^^

Och till er som sabbar mitt liv just nu; Usch på er!
Och till er som gör allt för att det ska bli bättre; Tack <3

Dagen idag då ^^

Idag var det tänkt att jag, Anton och Denny skulle åkt till skroten i Tidaholm, men så blev det inte inte för Denny va dålig i magen. Istället kom Kelly in till Vara och vi träffade Emil på Hansson och åt glass. Sen fick vi tråkigt så jag, Anton och Kelly drog till Eriksson i Alingsås. Där blev det Donken och spöregn och sen sol igen :P
Nog om denna dagen tycker jag för jag är lat :P


Jag tänkte på det att jag ska sluta ljuga när folk frågar hur jag mår. Av ren reflex svarar man ju alltid "jag mår bra" trots att man ibland inte gör det. Folk frågar ju oftast bara för att ha något att säga. Men i fortsättningen tänker jag svara som det är och är det dåligt kan man ju tillägga att personen inte behöver oroa sig. Typ; Jo idag är det väl sådär men det går över. För att om man alltid säger att man mår bra vad tänker folk då när man helt plötsligt börjar lipa, som jag har börjat med de senaste dagarna. Det är verkligen irriterande. Som idag när jag hämtade Anton och han skulle äta först så kunde jag inte sitta kvar vid bordet utan fick gå till hans rum och vänta. Det va precis att jag hann innan tårarna började rinna. Men jag ringde Emelie och pratade lite och sen mådde jag bättre. Sen höll jag på att börja lipa hos Svensson men då lyckades jag göra en undan manöver :P

Visst är jag knepig? Det tycker iaf jag.



Jag och Anton från i fredags :)

Fest i Hällum



Anton och Denny rockar loss ^^

Home sweet home!



Efter många om och men och en sväng till Alingsås så är jag äntligen hemma igen ^^

So much to say, so little time..

Jahopp, jag hade massor att skriva förut men nu kommer inget. Varför gick jag inte och skrev förut när jag hade allt i huvudet? Men det är inte så mkt att göra åt när man somnar.

Det finns så mycket jag vill säga dig men det känns som det aldrig blir tillfälle. Varför är vi människor så? Alltid ska man vänta på "rätt" tillfälle och sen är det försent.
Du vet ju att jag älskar dig men jag tror inte du förstår hur mycket. Jag har älskat dig från första stund och jag älskar dig bara mer nu. Det är ett och ett halvt år sen nu. Som det tog slut. Jag sov max 2 timmar per natt i tre månader. Varje gång jag somnade så vaknade jag med tårar på kinderna. Stackars mamma, hon visste ju inte vart hon skulle ta vägen. Vi gick till läkaren och han sa "kan det ha inträffat något i ditt liv som du mår dåligt av?". Ja, det hade det ju. Jag hade hittat kärleken och sen fick jag inte mer.
Vad gör man när man har hittat den "rätte" och han sen inte känner likadant? Det finns ju inga guider för sånt. Alla säger bara; du måste gå vidare. Men vadå? Ska jag nöja mig med den näst bästa, är jag inte värd mer än så?

Herregud, jag kan skriva vad jag vill här för du läser ändå inte min blogg. Men jag vill att du ska läsa, eller jag vill berätta för dig, få ett tillfälle att förklara utan avbryt. Utan dina ord; vi är bara kompisar och kommer inte bli mer än så.

Jag älskar dig! Jag älskade dig då och jag älskar dig nu. Jag älskar dig t.o.m när du är full och odräglig. Kanske som mest då, då när jag knappt står ut med dig och ändå tänker att han vill jag ha. Han som är så fin och så underbar. Du är snygg när du är nyduchad och ändå lika snygg när du kommer svettig och sketen från jobbet. Och du blev fan snygg i snaggat hår trots att jag hade gråten i halsen när jag rakade av det.

Och så tänker jag; Om det känns så underbart att vara med dig nu, tänk då hur det skulle vara om du verkligen älskade mig. Jag skakar i hela kroppen. Tänk om jag förlorar dig nu? Vad gör jag då?

Jag tar till mig Ericas ord och hoppas på det bästa. Jag är ju en drömmare och mina drömmar är allt jag har.

Jag älskar dig!
Kan du förstå det? Hur jag kan älska någon som körde mig rakt ner i botten. Det var dom värsta tre månaderna i mitt liv. Men de två månaderna innan det var de bästa jag någonsin haft. Jag skulle ge allt för att få återuppleva dom igen. Nu finns dom i mitt minne och jag minns hela den tiden som om det var igår. Snart är det två år sen vi träffades för första gången och ändå känns det som igår.

Jag älskar dig!

Fredag 06.59

Japp, då sitter man här igen. Har precis lämnat Anton på jobbet.

Ikväll ska vi grilla hos Anton, får väl se vilka som dyker upp. 20.00 är det sagt iaf.
Usch det får bli ett kort inlägg känner jag för jag ska snart sova igen.





^^

Omedveten flirt - så tolkar du kroppsspråket.



Ytterligare en artikel från msn.se

http://www.salongk.se/artiklar/2009/06/18/17204436/index.xml

Hjärnan säger nej, och ditt sunda förnuft viftar bort impulsen att titta närmare på det nyfunna spanet. Med ditt undermedvetna har redan satt igång flirtandet. Så här funkar det.


Ett enda ögonblick räcker för att ditt undermedvetna ska registrera ett attraktion. Och vare sig du vill det eller inte har ett orrspel utan dess like kickat igång. Här är tecknen som visar att kroppen är inställd på flirtläge.

Ögonkasten är det första som röjer om det finns djupare intresse. Båda könen håller blicken kvar lite extra på föremålet för attraktionen, men där männen väljer att avbyta titten (för att sedan återkomma och upprepa proceduren) har kvinnorna ett extra tydligt tecken på att intresse finns: de slår ner blicken i golvet efter att ha iakttagit sitt span. Den nerslagna blicken är en invit till mannen i fråga och kommunicerar att det är fritt fram för kontakt. Samma signaler återfinns i djurvärlden.

Att saker och föremål som är "i vägen" flyttas är också ett tecken på att vi vill göra vägen fri för personen vi spanat in. Armar och ben korsas inte och vi håller inte i väskor och stora föremål mellan oss själva och spanet.

Kvinnorna tenderar att blotta sina känsligaste delar (återigen en parallell till djurvärlden). Handleder och hals blottas, oftast genom att håret rättas till eller att örhängena justeras.

När första kontakten är tagen och parterna i fråga börjat samtala, markerar båda sitt intresse genom att ha fötterna stadigt i marken - som ett tecken på att ingen av dem är på väg därifrån. Kvarstår intresset börjar sensuella inslag synas i den ordlösa kommunikationen. Vinglas kan få sig en lätt smekning, läpparna fuktas och det kanske klias lite lätt på halsen. Att stoppa saker i munnen är också en omedveten del i den undermedvetna parningsdans som faktiskt pågår.

Männen tenderar att lossa lite på slipsen, knäppa upp en skjortknapp och slappna av. Kvinnorna låter gärna en sandal dingla lite sensuellt från foten eller släpper ut håret.


Källa: Konsten att läsa tankar, Henrik Fexeus (Forum)

Kärlek vid första ögonkastet?

Sitter och läser på msn.se lite.

http://sex.msn.se/msn_sr_article.aspx?articleID=6447&categID=195


Därför funkar inte kärlek vid första ögonkastet

Enligt en amerikansk psykiatriker slutar förhållanden grundade på ögonblicklig förälskelse sällan bra, skriver Aftonbladet.

Psykiatrikern och relationsexperten Gordon Livingston menar att drömmen om kärlek vid första ögonkastet orsakar många olyckliga äktenskap. Och onödiga skilsmässor.

Faran ligger i att många fattar livsavgörande beslut grundade på sina känslor. Att bli mer rationell i sitt val av partner och inte förväxla attraktion eller lust mer kärlek är Livingstons rekommendationer för att öka chanserna till ett lyckligt äktenskap, skriver Aftonbladet.

Enligt samma artikel presenterar Livingston tio "dygder", det vill säga egenskaper som den motsatta partner bör besitta för att kärleken ska kunna bli livslång. Ju fler av dessa dygder som du anser att föremålet för din kärlek har, desto större är chanserna att ni lever lyckligare i alla era dagar.

Livingstons dygder:

Snällhet
Mod
Optimism
Tolerans
Lojalitet
Flexibilitet
Humor
Ärlighet
Intelligens
Skönhet

Alla ovanstående egenskaper är värda att syna lite extra menar han.

- Är det kanske därför man i ungdoms dagarna har fler korta förhållanden eftersom man mest går på den där första nykära känslan och inte den livslånga kärleken?


13.18...

Snark, eller jag har ju iof sovit nästan hela dagen. Var uppe runt 6.00  och körde Anton till jobbet. Sen gick jag till säng igen vid 8.00. Det är grymt tråkigt på dagarna när Anton jobbar.. Det är helt tomt i huset och det finns inget att göra. Jo jag kan plocka ur diskmaskinen och städa på kläder, men det är ju inget man känner för att göra.
Men på fredag gör Anton sin sista dag på jobbet :)

Vi fick förövrigt en dag helt för oss själva denna veckan. Låter väl lite knepigt eftersom många av er tycker att vi ses jämt. Men det är sällan vi ses en hel dag bara vi två.
 Vad gjorde vi då denna dagen? Först tog vi sovmorgon, utan alarm. Sen var det lunch/brunch ute i solen, sen drog vi till Lidköping där Anton köpte sig ett par skor och vi käkade på Donken. Väl hemma igen så blev det Mario Kart och Buffy och vampyrera ^^ <3

Sen har jag kommit fram till detta:

Hemma hos Anton klarar jag själv av att göra detta:
- Ta in kossorna på eftermiddagen.
- Göra rent kalvarnas hinkar.
- Släppa ut kossorna på kvällen.

Och detta ver jag hur man gör men klarar inte av det själv:
- Mjölka.
- Köra ut foder med foder-trucken.
- Blanda foder.

Det är sånt jag inte klarar för det är för mkt maskiner. Mjölka kan jag nog inte lära mig men med lite träning borde jag ju kunna köra foder-truck och traktor :P
Nu låter det som att jag ska börja jobba här men så är det givetvis inte, det är bara kul och tänka över vad man kan som man inte kunde tidigare ^^