En vanlig dag hemma.

Japp, ytterligare en tråkig dag hemma. Det är så fruktansvärt tråkigt att gå hemma hela dagarna. Och allt som finns att göra är att städa. Tur att Emelie finns till på telefon när man känner för att prata lite. Och alla goda vänner med gratis sms :) Idag ska jag nog smsa lite med Sabina tror jag :)

Just nu fördriver jag tiden med Spotify och matlagning. Det blir spenatsoppa med ägg :) Som jag måste ta av från spisen ny kom jag på :P

Sen ska jag läsa lite bloggar, brukar glömma av det och då har man många inlägg att ta igen :P

Men först blir det mat :D 

:)

Underbar, det är vad du är och du är den bästa vän man kan ha :)

Barndans <3

Idag har jag haft mina danslektioner med barnen :) Det är tre grupper med barn 4-6,7-9 och 10-12. Varje onsdag suckar jag över att behöva åka dit men när jag väl är där så ger det en sån glädje. Barnen visar verkligen att dom tycker om att ha mig som fröken och även om jag är deras fröken så känns det även som att jag är deras kompis. Och dom är alltid ärliga, inga falskheter här inte. Bara ren kärlek över att jag är deras dansfröken och att dom ska få ha en ny danslektion :)


Snart är det helg :)

Denna helgen blir lite annorlunda än de flesta. Jag ska nämligen inte vara hos Anton. Jag ska träffa Sabina (tror jag) på fredag och på lördag så blir det Kronan med Sofie :) Det ska bli kul att dansa loss och supa ska vi göra med så klart :p

Idag ska jag till Torp med mamma och pappa. Mamma har lovat mig Donken ^^
Ibland är det skönt att vara mammas lilla flicka. Speciellt när man har det lite jobbigt. Men man måste har det jobbigt och svårt för att uppskatta dom bra stunderna. Jag har lärt mig en läxa och måste verkligen bli bättre på att hantera mitt humör. Men jag vill inte heller bara acceptera saker och le. Jag gjorde det så länge och det gjorde ju bara allt värre. Men man kanske inte ska säga ifrån så ofta? Eller? Eller så är det fel på mig, som stör mig på saker som man inte ska störa sig på? Blir sur över sånt man inte ska bli sur över? Som en borttappad tändare? Varför ska man bli sur över det?

Jag ska bli en gladare person. För du betyder allt för mig och jag vill inte vara sur på dig. Och jag vill inte att du är arg på mig. Jag ska bli glad igen.

Seg dag

Har varit hemma hela dagen. Sovit mest. Jag sov inte så mkt inatt så jag sov idag istället. Var inte riktigt meningen men det blev så. Vaknade för en liten stund sen och funderar på vad man kan baka för något. Helst något som inte måste vara i frysen. Och gott måste det ju vara såklart.. Tänk om man kunde vara som Antons mamma som gjorde en Barbapappa tårta till Idas kalas. Det hade varit nice. Men så duktig är inte jag så det får bli något lätt. Jag hade velat testa och göra riktiga Brownies men har inte alla ingredienser..