Kräftfiske :)

Idag har vi fiskat kräftor hos Anton. Det va kul, vi fick ganska många redan första upptagningen. Typ 20 st. Nu ska vi ta upp nästa omgång tidigt imorgon bitti. Jag och Anton ska passa på att fiska då oxå. Det ska ju tydligen vara bra att fiska på morgonen.

Anton höll förresten på att bryta av mig foten här om dagen. Det va så klart inte meningen. Vi höll på och bråkade lite i soffan och då skulle han låtsas vrida av mig foten och då sa det knak :P Så min knöl på utsidan av foten svullnade upp, både jag och Anton trodde foten gick av först för det lät nästan så :P Nu är foten nästan helt bra igen men det va lite svullet ett par dagar.

Aja, så det kan gå :P

Ben & Jerry's



Ben & Jerry's Phish food


I dagens samhälle är det ju modernt med märkeskläder. Då måste ju detta vara märkesglass. Svindyr men åh så god den är! Detta är min favorit smak. VIlken är din?


Hemma igen..

Då var man hemma igen, senast jag var hemma var i tisdags på farmors begravning. Det är både lite skönt men ändå tråkigt att vara hemma. Nu är man tillbaka till det stökiga rummet och alla papper som ska fyllas i till arbetförmedlingen. Men nu kan man ligga på soffan och göra ingenting utan att någon bryr sig, ingen som skäller när man råkar somna och ingen som tjatar om att man måste äta oxå.


I denna veckan ska jag se alla avsnitt av Weeds. Det har ju tydligen kommit en 4 och en 5 säsong. Sen när jag har titat klart på det, då kanske jag åker någonstans. Men just nu känner jag bara mig i vägen, som att ingen vill ha mig i sin närhet. Så om jag betyder nåt och det finns någon som vill träffa mig så finns jag hemma, jag flyttar mig inte en meter.
Delvis för att jag har låst in bilnyckeln i bilen men :P Det ska jag lösa när pappa kommer hem eller om Anton kommer hit på torsdag (högst otroligt men ändå).

Vi får väl se vad som händer :) Nu kanske jag hinner blogga lite oxå :P