*

"I'm in love with a fairytale even though it hurts"

Drömbilen ^^



Visst är den snygg?

Dodge Ram 1500

Ännu en söndag..

Så har helgen flytit förbi och jordgubbens dag är över.
I fredags ställde Antons mamma upp på att köra så jag kunde dricka :) Vi förfestade en snabbis hos Svensson och sen bar det av in till Hanssons. Jag träffade Emelie från Vänersborg som alltid är lika trevlig, hon var med Kvist och Norden på Hanssons. Jag träffade även massa andra människor som jag inte sett på länge och det var kul.
Det var en mycket lyckad kväll och när Antons mamma hämtade oss så var jag helt slut och ville bara sova.

På lördagen förfestade vi i Jämnesjön utanför Vedum. Jag körde och i min bil var det jag, Anton, Mikael, Josefin och Kelly. Sen körde Jimmy och hade med sig Simon, Fredrik, Sofie och Gabriella. Vi grillade lite och sen åkte vi hem till Sofie. Runt åtta drog vi in till Vara och kvällen började på Ica-parkeringen. Det var fullt med folk överallt och jag och Josefin gick runt och träffade massa trevligt folk. Anton, Kelly och Mikael var lite dåliga på att hänga på så vi gick ifrån dom ett par gånger. Det var en lyckad kväll den här dagen också :)
Fast slutet blev väl inte det bästa, allt bara brast. När Tim kom och såg att något var fel så brast allt. Vi satt och pratade en bra stund och sen kom Mimmi och stöttade lite hon också. Tack så mkt båda två <3 Jag vet inte riktigt vad som hände men efter en lång vecka med humörsvängningar så blev det liksom toppen på isberget. Jag älskar dig.



Han är död!?!

Michael Jackson är död!

Jag kan knappt tro att det är sant. The king of pop är nu död, precis om Elvis. Ska vi inte ha några stora artister kvar? Det verkar som att det börjar bli vanligt att kändisarna dör av oväntade orsaker. Heath Ledger och han som spelar Bill i Kill Bill dog ju oxå i förtid.

R.I.P Michael Jackson
1958 - 2009

Lidköping med Sofie :)

Idag har jag varit i Lidköping och shoppat med Sofie :) Först köpte vi presenter till Anton, eller jag köpte. Sen kollade vi på kläder ^^

Sen blev det självklart Donken och inslagning av presenter eftersom vi skulle hämta Anton innan vi hann och komma hem.

Det är soligt och varmt <3

Hur mkt ska man orka?

Jag ger nog upp nu.
Det är inte kul att få upp förhoppningarna och sen bara bli besviken hela tiden. Nu har du sagt så många gånger att vi ska hitta på något och sen har inget blivit av att jag tappat räkningen. Jag orkar inte bli jätteglad för att vi ska ses och sen blir det inget ändå. Det är som att lova ett barn en glass och sen ändra sig, eller glömma bort det. För det är det du verkar göra, du glömmer bort mig. Du kommer på att jag finns när vi ses men sen glömmer du bort att jag finns.

Jag orkar inte längre, vi ses när vi ses mer än så tänker jag inte anstränga mig längre..

Lugna söndagar är bäst.

Hemma hos Anton nu. Igår åkte vi hem från kusten. Jag och Nicole fick blåsa i hennes pappas alko-mätare och vi var gröna båda två :) Så vid sex åkte jg och Anton hem. Anton sov mest hela tiden och jag hade oxå god lust att sova. Vi gjorde ett stopp hemma hos mig i Grästorp och såg på "Skicka vidare" på TV4 film. Sedan åkte vi hem till honom och såg mera film och sen var det läggdags.

Idag har vi bara tagit det lugnt, började med att se färdigt filmen från igår och sen har vi båda suttit här vid datorn. Jag börjar bli lite halvdeppig vilket är ett tecken på att mensen är på väg. Känns lite halvjobbigt nu när det redan varit lite smågrejer som fått humöret att svikta lite. Att alltid påminnas om den värsta stunden i sitt liv är lite jobbigt.

Hur var midsommar då? Jo vi drog ju till kusten redan på torsdag kväll. Vi tog följe med Nicole och Krille och 21.45 gled vi in på Johannesvik Camping. Både jag och Nicole checkade in våra bilar som extrabilar eftersom bådas familjer låg på campingen redan. Vi ligge rju på säsong och Nicoles pappa ligger oftast på Johannesvik över midsommar. Vädret var bra, lite blåsigt på torsdagen. På fredagen kom det en liten regnskur runt 12.00 men sen blev det allt riktigt bra väder för att vara midsommar.

Jag och Anton fick sill och potäter hos mamma och pappa. Sen drog vi över till Nicole och Krille eftersom Nicoles pappa inte skulle vara i deras husvagn. Där blev det förfest med grillat kött och potatissallad. Runt 21.00 drog vi in till Smögen, mamma var snäll och körde oss. Smögen var fullt av människor och man träffade folk man kände hela tiden. Vi träffade t.o.m Eriksson och Jesper från Alingsås :) Runt 24.00 hade vi tröttnat och bestämde oss för att gå hem. Tog precis reda på att det är 6,5 km mellan Smögenbryggan och Johannesvik camping. Nicole och Krille svängde av in mot Kungshamn för att ta en hamburgare så jag och Anton fortsatte själva. Anton lyckades fixa lift (med en kille från Kvänum xD) så vi slapp gå den sista kilometern. Sen var det läggdags. Robin och co kom strax efter oss till husvagen så vi var 9 pers som sov utspridda. I husvagen låg: mamma o pappa i sin säng, Edvin på golvet och Robin o Sara där man bäddar ner bordet. I förtältet låg jag och Anton i ett tält och Philip och hans tjej låg utanför. ^^

På lördagen tog vi det lugnt, mamma var snäll och fixade grillat kött och potatisgratäng till alla ungdomarna ^^
Vi var inne en sväng i Smögen på lördagen oxå.

Min midsommar var riktigt trevlig :)

Midsommar!

Japp, då är man färdigpackad. Väntar bara på att brorsan ska bli klar så vi kan dra till Vara. Imorgon blir det Smögen med Anton. Krille och Nicole ligger på samma camping som vi och resten av folket är utspridda runt i området ^^
Det kommer nog bli nice, om det bara vill vara sol. Lite regn går bra men inte massor :P

Smögen here I come! Ses vi där? ^^


Är det så svårt?

Jag förstår mig inte på folk. När jag kör Anton och Pontus på helgen och dom dricker så säger alltid någon: "Och du måste vara nykter och köra, stackars dig" Vadå stackars mig? Är det aldrig någon som tänker på att jag kanske VILL vara nykter? Jag stör mig så på att det ska vara en självklarhet att man super på helgen. Då är det ju snarare synd om alla dom som super varje helg fast dom inte vill. Eller ännu värre, dom som super fast dom absolut inte borde för det är livsfarligt för dom.

Jag är så trött på alla som säger "Jag ska sluta dricka för det slutar bara illa varje gång" men slutar dom dricka? Nej snarare tvärtom, dom dricker ännu mer. Hade en läkare sagt till mig att inte dricka för att mitt hjärta kan stanna så hade jag inte rört en droppe mer. Men jag antar att alla inte vårdar sitt liv på samma sätt.

Jag kan erkänna att det fanns en tid då jag kände att jag var tvungen att dricka för att våga prata med någon men nu har jag blivit bättre på att prata med nya människor och är inte lika blyg längre.

Nu låter jag som en nykterist märker jag men det är jag verkligen inte. Jag gillar självklart att ha en redig fylla jag med, bara inte varje helg utan någon gång ibland.

Våga vara nykter när du känner för det!

Kommer sakna dig Bettan!



Bettan & Jag ^^


I lördags sa jag "Hej då!" till Bettan för hon flyttade till Askersund igår :/ Kommer sakna dig massor! Själva "avskedskvällen" bestod av strög i Lidköping (jag körde Niklas 740) och efter att vi kört hem Niklas och bytt till Mazdan blev det Donken i Trollhättan med Simon & Co. Det var mkt trevligt :) Jag, Bettan och Sofie fick en liten tjejstund i Thn när grabbarna var på äventyr, alltid kul med tjejsnack ^^ I Lidköping träffade vi även Josefin på Donken, jag blev lite förvånad när jag klev ut och så stod hon där :P Grabbarnas äventyr bestod denna kväll bl.a av lek med kundvagn, besök vid stallbackabron och öldrickande upp och ner ^^
Nästa gång ska jag se till att ha glasögonen på mig och inte linser, så vi slipper åka hem vid 3 för att linserna skaver :P

I bilarna var det:
Niklas 740: Jag, Niklas, Anton, Pontus och Bettan
Simons Golf: Simon, Sofie, Jimmy och Fredrik.
(Mazdan: Jag, Anton, Pontus och Bettan.)

Glass ^^

Idag åt jag vanlijglass med smultron och hemmagjord chockladsås. Jag brukar inte vara så seriös och göra egen chockladsås men jag orkade inte åka till affären idag :P
Det var förövrigt väldigt gott men jag får säga att köpt chockladsås och hemmagjord smakar inte samma. Fast båda är goda på sitt sätt.

Just nu sitter jag och spelar Mafia Wars och väntar på att Anton ska komma hem från jobbet så vi kan prata mer om midsommar. Ska man åka torsdag kväll och hamna i kö eller fredag morgon och troligtvis slippa kö?

Vart är sommaren?

Sitter hos Anton och grejar min Mafia och Travian. Lyssnar självklart på Boom boom pow med Black eyed peas. ^^
Idag kommer Arne och kollar på Antons Jetta. Senare blir det nog Donken med Bettan, måste ju passa på eftersom hon flyttar imorgon (Kommer sakna dig massor!).

Emelie vill ju oxå att jag kommer på hennes sexparty ikväll. Får se om det blir så. Sexparty är väl inte riktigt min grej och sen träffar jag hellre Emelie en annan dag när vi kan vara själva och bara tjöta skit och vara allmänt övertrötta ^^

En repris från när jag och Emelie var på Donken förra året och Angelica inte sovit så bra:
(Texten är från bilddagboken och ligger på datum 6 maj 2008)

Mohahaha!

Angelica som sovit 1 timme sen i Lördags och Emelie som typ alltid är övertrött va tydligen en oslagbar kombination i McDrive-kön igår :P

Kassöskarn: 134 kr tack.
Angelica: (lämnar fram 90kr) Öh? hur mkt sa du att det var?
Kassörskan: 134 :-
Angelica: (lämnar fram några kronor till) Vad sa du nu igen att det kostade?

XD

Sen ska vi ju inte tala om alla skämt kring en viss herres milkshake :P

Bakgrunden till att jag inte sovit så bra var väl inte den bästa men Emelie vet allt hår man får det fejkade leendet att övergå till ett äkta gapskratt. Tack för att du finns när jag behöver dig som mest! <3

Gröna våfflor



Idag blev det GRÖNA våfflor på dagis ^^
Visst är jag kreativ, barnen tyckte det var helfestligt ^^



Smeten ^^





Woho! Fyra unika besökare på bloggen idag ^^ Igår var det två :P
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen så jag kommer iväg till Anton någon gång. Det bler för övrigt inte potatisfestivalen idag, vet inte riktigt vad som händer än men det märker vi :P


Renlighet som livstil?

Såg just en dokumentär på Kanal 5 om den nya renlighetsvågen som sveper över USA. Alltså "inget sex innan bröllopet". Det var mest en massa pappor som verkade kontrollera sina döttrar till punkt och pricka. Men inget om sönerna.

Hela den här grejen stör mig. Deras tro gick ut på att man inte ska dejta någon utan att pappa har godkänt honom och då får man enbart ses när övriga familjen är med, alltså aldrig ensamma. Flera av döttrarna skulle t.o.m spara den första kyssen till bröllopet. På en del av döttrarna märkte man verkligen att någon lagt orden i munnen och flera av dom visste inte ens vad som kunde inte träffa om man hade sex, det enda dom visste var att man kan få sjukdomar, inte att man kunde bli gravid. Vilket en av tjejerna fick lära sig den hårda vägen då hon "råkade" ha sex.

Jag tycker inte man ska kasta bort oskylden på ett fylleragg men inte heller "spara" sig tills man gifter sig. Man ska helt enkelt känna sig redo och trygg när det väl händer, för det är ju inget man vill gå och ångra.
Jag var 19 när jag hade sex första gången. Sent säger en del men för mig var det perfekt. Han fick mig att känna mig trygg och säker och var noga med att jag kunde avbryta när jag ville (vilket jag inte hade någon som helst lust med ^^). En del undrar varför jag inte hade sex tidigare men jag hade liksom inget behov av att förlora oskulden bara för att alla andra gjorde det.

Jag tror att om man väntar tills man känner sig redo så slipper man den där första gången som är pinsam, smärtsam eller ännu värre, att man inte minns den för man var för full för att komma ihåg.
Jag minns det som igår och det kunde inte varit bättre.

Dela gärna med er av era tankar och erfarenheter ^^

Helgen?

Helgen består just nu av en massa kanske och "om vädret blir bra". Planeringen just nu ser lite ut som så att det blir potatisfestivalen i Alingsås på fredag, en titt hos Emelie på lördag eftermiddag och någon fest på lördag kväll. Men man vet ju aldrig, saker och ting ändras ju hela tiden.

Imorgon ska jag förövrigt följa med Anton på spelarträff, vilket jag gjort ganska många gånger förut men denna gången ska jag faktiskt vara med och spela ^^ Får väl se hur det går, jag är glad så länge jag vinner över Anton :P

Nya länkar ^^

Såg att jag visst hade lite länkar till ställen som Allers förlag, vilket kanske inte riktigt är min grej. Så nu har jag bytt till lite länkar som jag gillar. Bland annat lite kompisars bloggar, min bilddagbok och liknande platser.

Så ta er gärna en titt där oxå!

Glass på Montis



Italiensk glass från Montis inne på Gallerian i Sthlm.






Självklart behövs ju ett inlägg om glass ^^
Denna glass kommer från Montis i Sthlm. Smakerna är kiwi, chocklad och i botten citron. En härlig blandning av surt och sött och alldeles underbart god! Så för er som tar en sväng till Sthlm, bege er till gallerian så ligger Montis vid stora entrén ^^

Se där ja ^^

Ja nu ser det nästan helt bra ut. Lite miss nöjd med några färger på bloggen men annars blev det faktiskt bra :)
Men det tog sin lilla tid xD


Just nu tittar jag på E!, dom listar Hollywoods hetaste pumor (kvinnor som dejtar yngre män). Själv fick man panik när man träffade Wiktor som var 3 år yngre, men det funkade ju bra (ett tag iaf). Kanske var det därför det inte gjorde något att Anton var 4 år yngre. Den största chocken med Wiktor var nog oxå att han inte bara var 3 år yngre, han fyllde år i december. Jag minns hur Nicole höll på att skratta ihjäl sig när vi fick veta detta. Men hon fick allt igen nu när hon nästan är 5 år äldre än Christoffer, vilket gör henne till en puma ;)

Har du träffat någon yngre? Märktes åldersskillnaden?

Jag har varit tillsammans med 3 yngre killar och har inte haft några problem med ålderskillnaden. Sen är ju killar som dom är hur gamla dom än blir :P

Ger upp för idag..

Ja då har man grejat med bloggen mest hela eftermiddagen. Det går väl sådär. Jag lyckas få en bild som bakgrund men den hamnar liksom bokom allt och inte ovanför så som jag vill ha det :P Sen lyckades jag byta färg på länkarna ^^

Pappa lyckades förövrigt paja duschen idag så jag är snuskigt äcklig just nu. Lyckades duscha håret ovanför badkaret. Vi får hoppas att pappa fixar duschen imorgon.

Imorgon slutar jag 12.30 :) Så jag har gått om tid att klura ut hur man ändrar design på bloggen :P Dessa mysko koder.

^^

Detta går ju bra, eller inte :P

Ja.. Öhm.. Försöker fixa designen lite på bloggen Bellas blogg är ju så snygg (http://dramatix.blogg.se/) så jag försöker få min lite snyggare oxå. Men mja, det går väl sådär. Än har det inte blivit några förändringar men ska testamig fram under kvällen ^^

Säg gärna till om ni kan hjälpa mig på nåt sätt :P

Sen undrar jag om det går att ändre textsnittet när man skriver..

Välkommen till min nya blogg!

Ja då har man skaffat blogg, eller bytt ställe att blogga på kanske man ska säga.

Bloggade ju på mitt msn spaces förut..

Aja får väl se hur detta går ^^